كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
ثبت نام وانتخاب واحد دانشجويان جديدالورود
« قابل توجه دانشجويان جديد الورود  »

پذيرفته شدگان عزيزجهت ثبت نام مي بايست از تاريخ  1/7/91 لغايت 7/7/91 به سايت جامع خدمات آموزشي به آدرس http://reg.pnu.ac.irمر اجعه نمايند.

1-مرحله پذيرش به صورت غير حضوري مي باشد لذا كليه دانشجويان از مراجعه حضوري به مراكز مواكدا خودداري نمايند. لازم به ذكراست پس از انجام مرحله پذيرش و انتخاب واحد بصورت غير حضوري , زمان مراجعه حضوري به مراكز , به اطلاع كليه دانشجويان خواهد رسيد.

2-نحوه ورود به سيستم (نام و كلمه عبور) متعاقبا اعلام ميگردد لذا كليه دانشجويان براي دريافت تاريخ و ساعت پذيرش غير حضوري در تاريخ 30/6/91 به سايت گلستان مراجعه نماييد.

3- ثبت نام به هيچ عنوان تمديد نخواهد شد لذا جهت مشاهده زمان دقيق انتخاب واحد خود به سايت گلستان در بازه زماني تعيين شده مراجعه نمائيد،كليه دانشجويان جا مانده از ثبت نام مي بايست در فرصت حذف و اضافه نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
تاريخهاي عنوان شده در جدول ثبت نام نشان دهنده طول ثبت نام مي باشد لذا حتما جهت مشاهده تاريخ ثبت نام و انتخاب واحد مربوط به خودتان مراجعه به سايت گلستان اجباري است.